نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

کماندو‌های حماس وارد جنوب عسقلان شدند

گروهی از نیرو‌های کماندوی گردان‌های عزالدین القسام روز سه‌شنبه وارد شهرک «زیکیم» در جنوب عسقلان شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های شهید عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) روز سه‌شنبه اعلام کرد که تیمی از نیروی دریایی این گردان‌ها از دریا وارد سواحل شهرک صهیونیست‌نشین «زیکیم» در جنوب عسقلان شده و هم اکنون درگیری‌های مسلحانه با ارتش اشغالگر صهیونیستی در این منطقه در جریان است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز تأیید کرد که گروهی از نیرو‌های کماندوی قسام به ساحل زیکیم نفوذ کرده و با نظامیان این رژیم درگیر شدند.

مقاومت فلسطین امروز همچنین در پاسخ به جنایات دشمن صهیونیستی در غزه، پایگاه اسرائیلی زیکیم را هدف حمله راکتی قرار داد.

مبارزان القسام هفته گذشته نیز به ساحل زیکیم در مجاورت باریکه غزه نفوذ کرده بودند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار